El Nàstic podria evitar els equips balears a la Segona B

D'aquí a pocs dies es donarà a conèixer el calendari del Nàstic en el seu retorn a la Segona Divisió B. Abans però caldrà saber amb quins equips s'ha d'enfrontar. A manca de confirmació oficial, la Federació treballa amb un grup tercer conformat per catalans, valencians i aragonesos i sense la participació dels equips balears.

Un cop finalitzades les fases de promoció d'ascens per pujar de Segona Divisió B a Segona i de Tercera a la divisió de bronze, ja es coneixen els 79 equips que acompanyaran al Nàstic la pròxima temporada a Segona B. Ara el proper pas serà saber com la Federació Espanyola de Futbol dividirà els quatre grups de vint equips de competició.

De moment, aquest dijous es va conèixer la primera proposta de repartiment que treballa la Federació, i que haurà de ser aprovada en l'assemblea del dimecres 10 de juliol. Una proposta que deixaria el Nàstic al grup tercer amb la resta d'equips catalans, fins a onze a l'espera de saber què passa definitivament amb la inclusió o no del Reus Deportiu, 7 valencians i 2 aragonesos.

La gran novetat, a l'espera de la ratificació oficial, seria la no inclusió, al contrari de les darreres temporades dels equips balears, que quedarien enquadrats en el grup primer.

Així, entre els teòricament equips més forts que s'enquadrarien amb el Nàstic destaquen tres que han lluitat per l'ascens aquesta temporada, l'Hércules, el Vila-Real B i el Cornellà, mentre que els granes esquivarien el campió de grup de la temporada passada i que tampoc ha aconseguit l'ascens, l'Atlètic Balears.