El capità David Fernández, el primer en renovar amb el CBT

El capità ha estat el primer a renovar amb el club del Serrallo i espera que altres jugadors segueixin les seves passes i firmin un any més amb el CBT. Creu totalment en el projecte del CBT i Berni Álvarez.

Encara la seva desena temporada consecutiva amb el primer equip del CBT.  L’any passat es va quedar a les portes de l’ascens de categoria. Com a capità ha estat el primer a renovar, diu que ha estat més senzill que mai, i té l’esperança que els seus companys rubriquin, en la major brevetat possible, la continuïtat amb els blaus.

Mantenir o reforçar la plantilla d’un equip que es va mostrar intractable durant la temporada regular es preveu feina difícil i així ho reconeix el base. Tot i això, confia plenament amb el club.

Tanmateix el base de la Selva del Camp reconeix que repetir els números de la darrera temporada és pràcticament impossible i assegura que es necessita una plantilla més àmplia i la renovació de jugadors com Ferran Torres. La feina, ara, està als despatxos del pavelló del Serrallo.