Comença la 7a edició del "Tarragona, ciutat de castells"

Aquest dimecres començaran els Xiquets del Serrallo a les 20h. Nois de la Torre i Xiquets de Vila-seca són les colles convidades d'enguany.

Si el concurs de focs artificials és sinònim de l’inici del juliol a la ciutat, el Tarragona Ciutat de Castells és un altre esdeveniment propi de l’estiu. Cada dimecres davant la Catedral una de les quatre colles castelleres de la ciutat actuarà davant el públic, majoritàriament turistes.

Una iniciativa que enguany arriba a la seva setena edició amb l’objectiu d’apropar i comercialitzar el fet casteller a les persones que visitin la ciutat.

A més de les actuacions, les colles obren les portes dels seus locals perquè puguin gaudir d’un assaig casteller o, com és el cas dels Xiquets de Tarragona, de viure l’experiència des de dins d’un assaig.

Nois de la Torre i, per primer cop, els Xiquets de Vila-seca seran les colles convidades que participaran en l’edició d’enguany. El Tarragona Ciutat de Castells comença aquest dimecres a les 8 amb l’actuació dels Xiquets del Serrallo.