Sis futbolistes de la Pobla formaran part de la primera plantilla del Nàstic la temporada vinent

Salva Ferrer, Viti, Brugui, Pol Ballesteros, Joel Lasso i Cheikh Kane formaran part del primer equip del Nàstic de cara la temporada 2019-2020 a Segona B. Jugadors com Pol Prats o Sergi Cardona començaran treballant amb el filial.

Uns altres futbolistes que ascendeixen de categoria són sis integrants de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, que formaran part de la plantilla del primer equip la temporada vinent, a segona B.

Jugadors com Viti, Brugui o Salva Ferrer que han tingut un paper destacat durant alguns trams d'aquesta temporada passen a ser jugadors del Nàstic a tots els efectes.

També ho serà Joel Lasso, davanter que ha marcat 12 gols a Tercera divisió amb la Pobla i l'extrem Pol Ballesteros, recent arribat de la cessió al Sabadell.

La porteria grana també tindrà un nou nom, Cheikh Kane, un porter senegalés de 19 anys del qual es tenen grans esperances dipositades amb ell.

Tot i aquesta notícia, es possible que algún pugui sortir cedit. Altres jugadors amb certa incidència al primer equip durant la darrera temporada com Pol Prats, Sergio Montero o Roger Figueras iniciaran la temporada al filial.