Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Jove i Sant Pere i Sant Pau brillen en un Sant Joan treballat a Tarragona

La Jove de Tarragona es va convertir aquesta diada de Sant Joan en la segona colla en signar la tripleta màgica aquesta temporada. Ho va fer una actuació amb castells treballats al límit i on també va destacar la clàssica de vuit i el pilar de sis dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Als Sant Joan de Tarragona es va poder veure la segona millor tríada de castells del cap de setmana casteller de la mà d'una Jove de Tarragona que es va convertir en la tercera colla que uneix els dos castells bàsics de nou aquesta temporada en una mateixa actuació.

Els de la camisa lila van obrir l'actuació amb el tercer 3d9 folrat del curs per a encara a la segona ronda el principal repte del dia, l'estrena del 4d9 amb folre. Una estructura que va aguantar bé les mides fins a la carregada, però que va haver de treballar de valent als pisos alts per poder-se descarregar. Els del Cós del Bou van completar la diada amb un nou 5d8, que també va haver de treballar per descarregar-se.

Qui també va haver de treballar gairebé al límit alguns dels seus castells van ser els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que van completar la segona millor actuació de la tarda. Ho van fer completant la primera clàssica de vuit del curs, amb el 3d8, el 2d7 i, sobretot, el primer 4d8 de la temporada, també lluitat al límit a la descarregada, Van posar la rúbrica perfecta a la seva actuació completant el segon pd6 del curs.

També van descarregar la clàssica de vuit, la primera del curs, els Xiquets de Tarragona. Uns matalassers però que no van poder amb el principal repte del dia, un 5d8 que no va presentar bones mides en cap moment i van acabar desmuntant. Sí que van completar el primer 2d7 del curs.

Per últim els Xiquets del Serrallo van poder fer un pas endavant descarregant el primer 4d7 de la temporada, però no se'n van sortir amb l'altre repte de la jornada, un 3d7 amb l'agulla que va quedar en intent desmuntat. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ