La Generalitat prorroga tres anys més la concessió al Club de Vela Platja Llarga de Tarragona

El Club de Vela de la platja Llarga de Tarragona ha regularitzat la seva situació. La Generalitat li ha atorgat un permís d’ocupació per tres anys. Des del maig del 2018 el club es trobava en una situació d’il·legalitat perquè tenia la llicència caducada. Des de l’entitat, que té prop de 450 socis, es mostren molt satisfets.

Fins al 2022 la Generalitat cedeix de manera gratuïta els 1.700 metres quadrats d’aquest indret a la Federació Catalana de Vela, que paral·lelament els deixa al Club de Vela de la Platja Llarga. El 20 de maig del 2018 va finalitzar l’anterior contracte, però el club va seguir amb la seva activitat. Després de diverses reunions, el govern va decidir tres anys més de pròrroga. Una situació que encara és de provisionalitat però que els permet continuar amb la seva activitat de manera regulada.

Però què passarà a partir del 2022? Aquest equipament, juntament amb el Iot i el Tòful de Mar són equipament que formen part de la Ciutat Residencial, que es troba a l’altre costat de l’antiga N-340. Fins que no es decideixi quins usos ha de tenir tot aquest espai no es pot arribar amb un acord definitiu pel Club de Vela. Des de l’entitat els hi agradaria poder invertir per posar al dia aquestes instal·lacions que comencen a quedar obsoletes.

El Club de Vela Platja Llarga va començar la seva activitat fa més de 30 anys. Actualment compta amb prop de 450 socis. Cada any hi passen més de 3.000 escolars per formar-se i organitza diverses activitats, com per exemple aquest diumenge, acollirà el Campionat de Catalunya de caiac de mar.