Víctor Neila és el nou entrenador del TGN Bàsquet

Víctor Neila torna a dirigir un equip de bàsquet després d’estar uns anys a la part tècnica de la federació. El tarragoní que va ser jugador a les categories inferiors de la Salle Tarragona i l’ADT, va dirigir el Club Bàsquet Valls i el CBT a Primera Catalana. A més, també va entrenar equips femenins sèniors, com el CBT B a la temporada 97/98. Neila va ser l’entrenador que va aconseguir l’ascens del conjunt de Torreforta a la Lliga EBA a la temporada 2002/2003. El nou entrenador afronta aquesta nova etapa professional amb molta il·lusió i ganes.

Neila vol reactivar l’equip després de perdre la categoria la temporada passada. L’objectiu de l’entrenador és recuperar les bones sensacions i el bon joc, ja que considera que aquest és el camí per poder assolir els primers llocs de la classificació.

El nou tècnic espera que amb la creació d’aquestes noves dinàmiques els resultats aniran arribant. En els pròxims dies, Neila anirà parlant amb la plantilla per fer-les saber que compta amb elles de cara a la nova temporada que començarà al mes de setembre.