La CUP de Tarragona marca els terminis per a la seva entrada al govern

La CUP de Tarragona posa límits temporals a la seva entrada al govern tarragoní. Creuen que si aquesta entrada no es produeix a mitjans del mes de juliol, s'haurà perdut l'oportunitat de participar en la línia que ha de marcar el govern de cara a aquest mandat. A més, reclamen una reunió formal amb els dos partits de govern de cara a la setmana vinent per a iniciar negociacions formals.

El 15 de juliol com a data límit per a l'oficialització o no de la seva possible entrada definitiva al govern tarragoní. Amb aquesta data treballa la CUP de Tarragona després de la segona assemblea oberta de la formació després de les eleccions municipals, celebrada aquest dijous.

En aquesta, es va constatar la voluntat de formar part del govern, que va tornar a esdevenir majoritària entre la trentena de persones que van participar de la trobada, però sempre que aquesta entrada no s'allargui en el temps, ja que des de la formació són conscients que és ara quan s'han de marcar les línies mestres del futur projecte de ciutat. 

És per això que des de la CUP es marquen límits temporals propers per a entrar al govern o restar a l'oposició. El primer, aconseguir asseure's en una taula de negociació amb els dos grups que conformen ara mateix el govern tarragoní, Esquerra i En Comú-Podem durant la setmana que ve. Una trobada que van demanar la setmana passada i de la que encara diuen no han tingut resposta.

Un primer termini, el d'iniciar negociacions formals, que si es compleix, portaria al segon que es marquen les cupaires de mitjans de juliol per a confirmar definitivament quin serà el seu paper els pròxims quatre anys.