La Sala Trono tanca la temporada amb més de 5.000 espectadors

La Sala Trono Armanyà ha tancat la temporada 2018-2019 amb rècord d’espectadors. El primer curs complet, de setembre a juny de la sala a la seva nova ubicació a l’espai escènic del teatre Metropol. S’ha tancat amb un global de 5.201 espectadors, 2.000 més que l’última temporada a l’anterior ubicació, a la Part Alta. Una dada que avala l’encert del canvi d’espai ara fa any i mig, gestat amb la complicitat del consistori tarragoní, amb qui la Trono confia mantenir la bona relació tot i el canvi de govern.

A banda de l’increment d’espectadors, l’última temporada també s’ha crescut en nombre d’espectacles. 28 en total, pels 17 del curs 2016/2017, tot i que amb menys funcions. Les produccions no han allargat el seu periple en cartellera, però en contrapartida, el públic ha tingut més varietat on escollir. També ha estat més fidel, ja que en més d’una tercera part de les mateixes s’ha completat l’aforament d’una sala que enguany també ha acollit talent tarragoní. 35 artistes de l’entorn han trepitjat l’escenari al llarg del curs.

La Sala Trono complementa la seva activitat amb produccions pròpies que exporta a Barcelona. És el cas d’EL Sostre i l’Ei Tius Mola, que durant l’hivern es van poder veure a la Seca i el Teatre Comtal respectivament. L’aposta va a més. La Trono prepara un nou espectacle dirigit per Sergi Belbel que es presentarà a la Villaroel, i preveu també portar a la capital catalana Les Variacions Bildelberg, en aquest cas durant el Nadal i a l’espai Joan Brossa.