Pau Ricomà i Carla Aguilar segellen l'acord de govern a poques hores de la investidura

Acompanyats de les regidors i regidores que els faran costat en el nou mandat, i d'altres militants i companys dels partits, Pau Ricomà i Carla Aguilar han comparegut a les 5 de la tarda a les escales de l'Antiga Audiència de Tarragona. Ho han fet per anunciar oficialment l'acord que des de dilluns a la nit tothom veia fet, però que fins a última hora no s'ha tancat. No hi ha hagut signatura, però sí somriures i encaixada de mans. Avui, diuen, comença una nova era a Tarragona.

Les dues formacions han pactat un programa de govern compartit que uneix les sinèrgies centrades en una nova política que prioritzi, diuen, les coses petites i la proximitat amb la ciutadania. El futur alcalde diu que la prioritat serà aturar la decadència que, segons ell, pateix Tarragona.

L'acord dibuixa un govern amb més participació ciutadana; l'exemple, la creació del consell de districtes, feminista i que aposti per la sostenibilitat, la cohesió urbanística, la lluita contra la pobresa i l'habitatge. L'acord segueix obert, el cartipàs, diuen, és provisional, i esperen ampliar-lo. Tot apunta a la CUP.

Ricomà ha agraït també a Junts per Tarragona i la CUP el seu suport per fer possible aquest canvi.