Així és l'espectacular nou recorregut de Pitch&Putt del Golf Costa Daurada

El Golf Costa Daurada veu possible superar la xifra de 50.000 visitants durant aquest anys gràcies a l'estrena d'un nou recorregut de Pitch&Putt amb 18 forats. La intenció és generar sinèrgies amb la resta d'esports del club per acostar encara més l'esport a les famílies.

1.400 metres d'oasi esportiu per a la pràctica del Pitch & Putt, disciplina sorgida a Irlanda, de menors distàncies i amb forats d'un màxim de 90 metres; menys pals i menys temps. La millor manera, expliquen els entesos, de captar els novells.

Són 18 forats o 18 obres d'art dissenyades per Alfonso Vidaor i Magí Sardà, els mateixos que van imaginar el camp de golf, veí i germà gran d'aquesta modalitat. La flora és autòctona i mira cap al mar i cap a la muntanya Catalunya disposa de 16.000 federats, 560 d'ells de la demarcació de Tarragona. I el Golf Costa Daurada és un dels principals responsables de l'auge del Pitch & Putt.

I aspiren a superar la xifra rodona de 50.000 visitants a les instal·lacions amb la suma del golf, el tennis i el pàdel. Perquè, paral·lelament compten amb set pistes de pàdel i tres de terra batuda.

La nostra presència trenca la pau de l'indret, que aviat ens captiva un altre cop entre partida i partida. I no, no és un racó exclusiu per a esportistes de primer nivell: Esport familiar.

El nou camp de Pitch&Putt va estrenar-se dies enrere amb un torneig dins l'àmbit català. El Costa Daurada va ser seu, també, de Tarragona 2018 la temporada anterior.