Mercadona dona 13.500 litres de llet al Banc d'Aliments de les comarques tarragonines

Es destinarà a les 25.000 persones necessitades de la demarcació de Tarragona i es preveu que s'exhaurirà en poc més d'un mes. És el novè any que Mercadona col·labora amb el Banc d'Aliments. 

Nova campanya de donació d’aliments a les comarques tarragonines. Aquest cop de llet, un dels productes més necessaris i difícils d’aconseguir per part del Banc d’Aliments.

Aquest dijous, s’han donat un total de 13.500 litres gràcies a la col·laboració de Mercadona que té com a objectiu donar-ne 100.000 litres al conjunt de Catalunya.

Una quantitat, asseguren des del Banc d’Aliments, que s'exhaurirà en poc més d'un mes. Agraeixen que les empreses com Mercadona hi participin activament però demanen més compromís econòmic a l’Administració, que asseguren ha baixat les seves inversions.

Les empreses i el treball dels voluntaris és el que sosté l’activitat solidària d’organitzacions benèfiques com el Banc d’Aliments. Tot i això, demanen més col·laboració a la ciutadania per ajudar a les 25.000 persones necessitades de la demarcació de Tarragona.