Sergi Parés sacseja el Nàstic: 'Volem tornar a Segona i recuperar el sentiment de pertinença'

El nou director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, ha explicat davant l'afició els trets bàsics d'un projecte en què els professionals del territori seran cabdals.

Trenca la tònica clàssica de les posades en escena de les cares noves per explicar-se públicament davant els mitjans, els consellers i també l'afició del Nàstic. Creu el de Valls, Sergi Parés, que el club ha canviat enormement els últims anys i que es compta amb tots els ingredients necessaris per triomfar. Però que també cal paciència tot i que ell mateix és qui diu de tornar a Segona d'aquí a 12 mesos.

Saber com i a què jugar, apostar pels noms de la casa i captar els millors per a cadascuna de les àrees internes. Diu Parés que la millora ha de ser contínua i que, això sí, l'orgull grana ha de ressorgir.

David Comamala i Ferran Asensio formaran part de la nova secretaria tècnica i el cos tècnic de la primera plantilla es reduirà amb gent de Segona i gairebé de Primera, segons Sergi Parés. Sap què vol, ha experimentat a Reus l'èxit esportiu i la desgràcia econòmica, i ara torna a casa.

Poc abans de la multitudinària presentació, el màxim dirigent de la parcel·la esportiva ha paït l'espera al costat del nou tècnic, Sergi Bartolo, gairebé a la foscor, com qui té clar quina via seguir però no necessita focs d'artifici per exposar-la. Un Parés que ha perfilat ja el 50% de la nova plantilla, que podria anunciar les primeres incorporacions en pocs dies.

La pretemporada del Nàstic 2019-2020 arrencarà sis setmanes abans de la Lliga amb el Nàstic a la Segona B i amb Parés a la recerca del sentiment perdut.