El PSC de Tarragona inicia els contactes amb les altres formacions a la recerca d'un pacte

El PSC de Tarragona ha iniciat aquesta setmana trobades formals amb les diverses forces polítiques amb representació per començar a trobar punts en comú i anar perfilant un pacte. Ballesteros es mostra esperançat i demana a tothom molta prudència i calma perquè diu que les presses no juguen a favor de ningú.

La setmana passada va servir per als primers contactes informals i aquesta el PSC inicia ja trobades formals amb les diverses forces que han aconseguit representació després de les eleccions al saló de plens tarragoní per començar a perfilar un possible pacte. De moment, sense desvelar gaires detalls, Ballesteros es mostra confiat i demana a tots els partits paciència perquè la situació no és fàcil i les presses, diu, que no juguen a favor de ningú. Assegura que aquesta setmana serà clau per saber quin serà el desenllaç de tot plegat.

Els socialistes no entendrien un pacte on tothom s’unís contra ells, quan recorden, han tornat a ser la força més votada. Volen tornar a governar amb un pacte el més ampli possible que garanteixi el progrés i l’estabilitat a Tarragona.

Mentrestant la força que té la clau de tot plegat, En Comú Podem, ha dit a través d’un comunicat que durant aquestes setmanes no faran cap declaració als mitjans de comunicació sobre les negociacions. Els comuns no tanquen la porta a ningú i posen damunt la taula uns punts programàtics bàsics que no pensen renunciar per arribar en un acord. La formació també assegura que la decisió que prenguin serà només en clau tarragonina.