Les eleccions als barris de Tarragona: El PSC guanya a Ponent i als barris del nord; ERC, al centre i Llevant

 

No a tots els barris de la ciutat de Tarragona guanya el mateix partit. Segons els resultats d'aquest 26 de maig, els socialistes es mantenen invictes als barris de Ponent, on el PSC ha guanyat les eleccions de forma àmplia, i Ciutadans ha estat la segona força. Els taronja no han aconseguit imposar-se als barris com si van fer en altres cites electorals.

A Sant Salvador hi ha un fet curiós, Esquerra ha passat per davant de Ciutadans com a segona força. Passa el mateix a Sant Pere i Sant Pau, on Esquerra és segon. Però més enllà d’això, a la resta de la ciutat de Tarragona qui ha guanyat clarament és Esquerra Republicana, especialment a la Part Alta, on el PSC és la segona força i atenció, és on la CUP, l’única amb seu al nucli històric, treu millors resultats, com a tercera força.

A Tarragona centre, guanya també Esquerra, seguida de PSC i Junts per Tarragona, exactament igual que a la Part Baixa. Als barris marítims Junts també és tercera força. A Llevant en canvi, zona convergent històrica, Dídac Nadal aconsegueix el segon lloc, tot i que igualment Esquerra ha guanyat les eleccions. El PSC és la quarta força a Llevant.