Ballesteros aposta per un govern d'esquerres i cluca l'ull als comuns

Josep Fèlix Ballesteros aposta per un govern d'esquerres i progressista a la ciutat de Tarragona, encapçalat pel PSC. Sense cap bandera, només amb Tarragona com a prioritat. Si no aconsegueix bastir acords amb les forces d'esquerres, l'actual alcalde diu que intentarà governar en solitari. Sobre el seu futur, i depén d'ell, diu que ningú és impresindible, però que se sent elegit per seguir sent alcalde de Tarragona.

36 hores després de conèixer els resultats electorals la cúpula del PSC tarragoní es mostra confiada per a continuar ostentant l’alcaldia de la ciutat, ja sigui amb un pacte sòlida o en minoria i articulant suports puntuals. Així ho ha manifestat aquest dimarts l’actual alcalde en funcions Josep Fèlix Ballesteros, que ha descartat qualificar els resultats d'aquest diumenge com a dolents per als socialistes tarragonins, ja que diu han obtingut els mateixos vots que ara fa quatre anys i són l'única capital catalana que reté el PSC.

A partir d'aquí, Ballesteros ha apostat per un govern d'esquerres i progressista, i ha posat damunt la taula les coincidències programàtiques amb un partit com els Comuns, ara mateix claus per a conèixer quin rumb tindrà el nou govern de la ciutat.

Un govern d'esquerres que per ser majoritari necessitaria una entesa entre els dos principals partits del consistori. Ballesteros s'ha mostrat obert a parlar amb els republicans, tot i que ha recordat que fa quatre anys aquests no van voler formar un govern progressista. També ha descartat en principi una possible renúncia per fer-lo possible.

Un Ballesteros que ha manifestat que creu que un front de la resta de partits en contra seu no té una coincidència ideològica positiva per a lla ciutat i ha anunciat que els possibles acords no estaran condicionats per pactes que es puguin donar en altres institucions com la Diputació de Tarragona.