Junts guanya les europees a l'interior del Camp de Tarragona i el PSC a la costa sud

Aquest diumenge no només es va dipositar la papereta de les municipals, també la de les europees, amb victòria, també a la demarcació de Tarragona per la llista de Carles Puigdemont, seguit de l'Esquerra-Ara Repúbliques d'Oriol Junqueras. El PSC és tercera força. Així ha estat a municipis com Valls, Altafulla, Torredembarra, Montblanc i l'Espluga de Francolí.

En canvi, al centre i sud del Tarragonès, inclosa la ciutat de Tarragona, ha guanyat el PSC a llocs com Vila-seca, Salou i Constantí. A la capital ho ha fet per mil vots més que Junts per Catalunya i 2.000 més que Esquerra. A Vila-seca els resultats de les europees són radicalment diferents de les municipals. Ha guanyat per 8 punts més el PSC que Ciutadans, i Esquerra se situa en tercer lloc. Junts, en quart.

Gairebé el mateix ha passat a Salou, guanya el PSC, seguit de Ciutadans, però Junts per Catalunya s'avança a Esquerra que és 4a força. A Constantí, la majoria és àmplia pels socialistes, igual que a les municipals, seguits de lluny per Esquerra i Junts per Catalunya.