El PSC de Tarragona treu pit de la seva política de mobilitat i augura que el bus serà gratuït 'sí o sí'

Josep Fèlix Ballesteros repta a qualsevol altra opció de govern a suprimir els descomptes del 25% ja aplicats. El socialistes tarragonins treuen treu pit de la seva política mobilitat que, consideren, situa el municipi en la primera línia de l'àmbit.

La candidatura socialista destaca que més de 6.000 veïns s'han beneficiat ja del descompte del 25% en el preu per l'ús de les línies de l'EMT. Afegeixen que el nombre d'usuaris del 2018 va batre rècords i que més del 30% dels clients, principalment de la tercera edat i la infància, ja puja al bus de manera gratuïta. Ballesteros llença un repte a la resta de llistes polítiques que es presentaran aquest diumenge.

El cap de llista del PSC ha parlat des de l'antic aparcament de Battestini, una nova via pública i part del previst com a intercanviador de línies de transport públic, peça fonamental, diuen, per al projecte de gratuïtat de l'autobús: Una ciutat més accessible i més amable amb l'entorn.

Des de la candidatura socialista han recordat altres mesures de mobilitat com la construcció del pas elevat cap a la platja del Miracle i la transformació en vial urbà de la carretera de Santes Creus al seu pas per Sant Pere i Sant Pau.