Junts per Tarragona vol engegar mesures per millorar la neteja de la ciutat

Junts per Tarragona considera que la ciutat està bruta i per això proposa entre d'altres mesures que hi hagi inspectors que vigilin que l'empresa encarregada de la neteja faci bé la seva feina i que es castigui més durament l'incivisme.

Junts per Tarragona avisa que vigilaran de prop els treballs de l'empresa Fomento, encarregada de la neteja a la ciutat de Tarragona. Consideren que l'estat és inadmissible, tenint en compte que és el contracte públic més car de la ciutat, amb un valor aproximat de 20 milions d'euros.

Per tant afirmen que la solució passa per distribuir inspectors, que vigilin el compliment del contracte i que la ciutat quedi realment neta. A banda, diuen, s'ha d'actualitzar el contracte per fer-lo més eficient i que s'eliminin diverses problemàtiques que, diuen, actualment té el servei.

Un altre punt per fer de Tarragona una ciutat més neta és la substitució dels contenidors soterrats pels de superfície, i castigar més contundentment l'incivisme, a més de fer educació a les escoles perquè els joves cuidin la ciutat.