Josep Fèlix Ballesteros acusa ERC de bloquejar la cessió del Palau d'Esports

L'alcaldable socialista destaca positivament l'actual ús de la resta d'instal·lacions a l'espera de desencallar el principal equipament esportiu de la ciutat de Tarragona.

Josep Fèlix Ballesteros acusa Esquerra Republicana de bloquejar la cessió del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar. L'alcaldable socialista defensa l'actual ús de la resta d'instal·lacions a l'espera de desencallar el principal equipament esportiu de la ciutat de Tarragona.

Els socialistes tarragonins afirmen que multitud de persones donen sentit ja a l'Anella Mediterrània i que aquesta rep milers de visitants, especialment durant el cap de setmana. Afegeixen que la pista d'atletisme, el gimnàs, l'antic pavelló i la piscina de 25 metres funcionen a ple rendiment, i que l'única trava existent s'ubica al Palau, finançat pel govern català i pendent de la cessió del seu ús a mans municipals. Ballesteros carrega durament contra Esquerra Republicana i qualifica l'Anella com a una meravella de Ponent.

Berni Álvarez és el cap visible en matèria esportiva del PSC a Tarragona. L'exjugador de bàsquet remarca el fet diferencial de l'Anella respecte a moltes altres ciutats de mida similar.

Des dels socialistes de Tarragona calculen que l'impacte immediat de l'Anella s'acostarà als 4 milions d'euros a través de pernoctacions i altres conceptes derivats de futurs esdeveniments que s'hi duran a terme.