Ciutadans es postula com a vot útil a Tarragona per evitar un pacte del PSC amb ERC

Rubén Viñuales ha destacat aquest matí la força que Ciutadans pot fer des del municipalisme. La formació taronja se sent ara més forta que el 2015 amb major representació a les institucions i remarquen que Tarragona serà la punta de llança del canvi en la política local.

Una de les transformacions de la ciutat volen que sigui en matèria de turisme dotant Tarragona del segell de municipi turístic perquè els comerços puguin obrir els festius aprofitant l’arribada de creueristes. El cap de llista de Ciutadans remarca que el patrimoni no és una càrrega, sinó una oportunitat que Tarragona ha d’aprofitar.

L’alcaldable ha deixat clar que Ciutadans no pactarà amb els independentistes, mentre que afirma que votar el PSC és fer-ho en favor d’ERC perquè les dues formacions pactaran. També ho ha dit Carlos Carrizosa que ha volgut deixar clar que Ciutadans és l’únic vot útil constitucionalista, perquè considera que el vot als partits situats més a la dreta es perdrà. Carregant contra els independentistes, Carrizosa ha recordat que ells la prioritat és servir la ciutadania, per exemple acabant amb els barracons a les escoles.

Amb l’acte al balcó del Mediterrani, la candidatura de Viñuales encara l’última setmana de campanya. Ciutadans es marca com a objectiu arribar al govern per recuperar el potencial de Tarragona.