Ballesteros assegura que ERC, la CUP i En Comú Podem ja tenen un pacte tancat per governar

Els socialistes de Tarragona han apostat pel barri de Bonavista per dur a terme el seu acte central de campanya. Volen revalidar per quarta vegada consecutiva la victòria a la ciutat.

Es mostren convençuts que ho faran però saben que serà difícil aconseguir una majoria clara per governar en solitari. Aquesta fragmentació al saló de plens del consistori tarragoní diuen que pot fer que altres forces sumin, en aquest sentit avisen que Esquerra Republicana, la CUP i En Comú Podem ja tenen un pacte tancat.

És per això que el PSC demana el vot per aturar aquesta aliança que han anomenat com el ‘trilacito’ perquè asseguren que només tindran com a prioritat la independència de Catalunya. L’actual alcalde desmenteix que tinguin un pacte tancat amb Esquerra, i repte als altres partits perquè diguin amb qui tenen pactes.

Si revaliden la victòria, el PSC, avisa que el pròxim mandat estarà marcat per les inversions a la ciutat perquè ja s’ha aconseguit sortir de la situació d’endeutament.

Aquest acte també ha servit per fer campanya per les eleccions europees del mateix dia. El candidat socialista a Catalunya, Javi López, té clar que el seu partit és l’únic que pot garantir que Europa lluiti pels dos reptes que té pendents en justícia social: el feminisme i l’ecologisme.

A les portes de l’última setmana de campanya electoral Ballesteros ofereix diàleg a tots els partits per arribar acords, assegura que és el que ha fet durant els dos últims mandats per poder governar a la ciutat. Només tanca la porta per negociar a la CUP i a VOX.