Ciutadans aposta pels barris i adverteix del possible pacte entre PSC i ERC a Tarragona

Acte central de Ciutadans a la ciutat de Tarragona aquest divendres amb la presència d'Inés Arrimadas donant suport a l'alcaldable Rubén Viñuales. Aquest ha posat l'accent en les millores en els barris de la ciutat com a objectiu principal els propers quatre anys, mentre que la dirigent taronja ha advertit d'un possible govern independentista a l'Ajuntament.

Construir una ciutat cohesionada on tots els seus habitants es sentin igual de partícips del seu funcionament i dels seus drets com a tarragonins i evitar un ajuntament governat per partits independentistes com Esquerra Republicana.

Aquests són els dos principals objectius que ha posat damunt la taula l’alcaldable de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona Rubén Viñuales en l'acte central de la formació taronja aquest divendres al barri tarragoní de sant Pere i Sant Pau. Acompanyat per figures importants del partit com Inés Arrimadas o Lorena Roldan, Viñuales ha afirmat que, si arriba al govern municipal, garantirà que cap tarragoní es senti exclòs per la zona de la ciutat on visqui. És per això que aposta per una cohesió real dels barris de Llevant a Ponent que no ha fet fins ara el govern socialista i que ja ha començat en els pressupostos d'aquest 2019 gràcies a Ciutadans.

Un partit socialista que des de Ciutadans afirmen que ja ha escollit el seu soci preferencial de cara a un pacte postelectoral en Esquerra Republicana. És per això que es reivindiquen com l'únic vot útil per evitar que l'independentisme aconsegueixi el govern de Tarragona, fet que considerarien com a desastrós per a la ciutat.

Tant Viñuales com Arrimadas han apostat per a treballar per a la visualització de Tarragona a l’exterior i potenciar-la com la segona ciutat més important de Catalunya a través de la millora de l’oferta turística i patrimonial.