Josep Maria Andreu oficialitza l'arribada de Parés i Bartolo al Nàstic

Era qüestió de temps, però fins avui el club no ha anunciat el nom del nou director esportiu i tècnic, respectivament. La SAD qualifica de desastrós el rendiment d'aquest curs i mostra ambició per tornar al futbol professional a les primeres de canvi.

Andreu vol tornar a Segona per la via ràpida. Diu que és el moment d'apostar per la gent que estima i coneix el club. Sergi Parés i Xavi Bartolo ocuparan les vacants del ja destituït Arnal Llibert i de l'encara a la banqueta Enrique Martín. Sobre el rendiment de l'actual campanya, autocrítica, tot i que Josep Maria Andreu considera que hi havia ingredients potables a la gespa.

Kiko Ramírez i Santi Castillejo van ser les últimes apostes de la casa. I van caure de pressa per les urgències econòmiques. Andreu afirma que el context actual, gràcies al deute zero, és diferent. Però ja apunta cap a l'ascens. Si el Nàstic s'hagués salvat, l'actual president seria un nom del passat.

Sergi Parés va militar al Nàstic com a futbolista a la dècada dels 80 i els 90. Va ser, a més, el cervell del Reus amb l'ascens i les posteriors permanències a Segona. Amic del també vallenc Lluís Fàbregas, no vindrà sol des del Muncipal roig-i-negre, perquè Xavi Bartolo tornarà a un Nàstic on va exercir de futbolista, preparador físic i segon entrenador.