El PP de Tarragona vol convertir la T-11 en una via urbana

Cohesionar els diferents barris amb le centre de la ciutat és un del princpals punts que proposen els partits tarragonins en aquesta campanya electoral.El Partit Popular aposta per convertir la T-11 en una via urbana des del barri de l'Albada fins a la plaça Europa.

Trobada aquest diumenge de la candidatura del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona amb els veïns del barri de l'Albada, en una zona de Ponent de la ciutat que per als populars és cabdal que pugui estar millor unida amb el centre.

És per això que proposen la conversió de l'autovia T-11 en una via urbana que uneixi l'Albada amb la Plaça d'Europa amb noves voreres i amb un carril bici que s'allargui fins al centre comercial de Les Gavarres. D'aquesta manera asseguren es podrà cohesionar els barris de Ponent tant amb el centre com entre ells mateixos.

Una obra que els populars pressuposten en 3'5 milions d'euros i creuen que podria estar enllestida en els propers tres anys, un cop el ministeri de Foment hagi fet efectiu el traspàs de la autovia a l’ajuntament tarragoní tal i com s'ha anunciat en els darrers dies.

Aquesta intervenció suposa un dels quatre grans projectes que els populars presenten per a millorar la mobilitat a la ciutat des del llevant fins a Ponent passant pel mateix centre urbà.