Ciutadans tanca la precampanya a Tarragona amb un sofà taronja obert a la participació

Un sofà taronja als diferents barris de la ciutat per escoltar les propostes de les veïnes i veïns. Aquesta és la proposta que avui ha iniciat Ciutadans a la ciutat de Tarragona i que aquest dimarts ha començat pel Balcó del Mediterrani, on han coincidint amb un acte de la Tercera Joventut per la República.

Amb el lema de 'La Tarragona de tots', Ciutadans farà la prèvia de la campanya electoral en una butaca taronja, en sis punts de la ciutat, fins aquest dijous. Començant pel centre i seguint per Sant Pere i Sant Pau, Torreforta, Sant Salvador, la Part Baixa i Llevant; el primer lloc escollit ha estat el Balcó del Mediterrani, on han coincidit amb un acte independentista al mateix temps.

L'objectiu és recollir punts de vista de diferents sectors i ideologies, completant les propostes i mancances recollides durant els anys d'experiència de la formació taronja i les reunions ja fetes amb els diferents col·lectius.

Les persones que participin a la proposta de participació ciutadans de Ciutadans s'emportaran una samarreta taronja com a regal. Després els vídeos enregistrats es compartiran a les xarxes socials.