ERC aposta per la diversitat per aconseguir l'alcaldia de Tarragona

L’agrupació d’Esquerra Republicana de Tarragona va presentar els 38 noms de la seva llista per les municipals. L’escenari va ser el Moll de Pescadors del Serrallo.

Repeteixen noms de la passada legislatura com Xavi Puig, que ocuparà el 3er lloc de la llista, i Jordi Fortuny, enguany com a número 5. Novetat, però, al número 2 que l’ocuparà Laura Castel, senadora d’Esquerra Republicana a Espanya. Juntament amb l’alcaldable Pau Ricomà obren una llista que, des del partit, destaquen com diversa i fruit de la il·lusió d’aportar un model nou per la ciutat de Tarragona. També asseguren que haver guanyat les eleccions generals a Catalunya els dona força per pensar que poden aconseguir l’alcaldia.

Molts dels candidats també van tenir un record pels polítics presos i perseguits per la justícia, assegurant que si els republicans aconsegueixen l’alcaldia, lluitaran pel seu alliberament i retorn. La llista es va presentar en un ambient festiu i sota un sol radiant. L’acte va finalitzar amb un vermut i concert a càrrec dels Feo’s Experience.