El PP de Tarragona prepara una renovació urbana per unir els barris de la ciutat

L'alcaldable José Luis Martín ha presentat una llista de 31 persones que representen tots els barris del municipi. Considera que l'aval de confiança del partit és la tasca de govern duta a terme durant tres anys al consistori.

José Luis Martín encapçala un altre cop la proposta dels populars, acompanyat de l'actual regidora d'Esports, Elisa Vedrina, i del regidor de Mobilitat i Espais Públics, Josep Acero, com a números dos i tres, respectivament.

El PP de Tarragona creu que cal adequar l'espai públic i cosir les diferents zones, des de Llevant a Ponent, per augmentar així també la seguretat dels carrers gràcies a una ciutat molt més accessible. La llista s'ha presentat a l'entorn del Pont del Diable.

Avança, d'aquesta manera, la millora del model de gestió turística existent a Tarragona. Martín augura que el mal resultat del partit durant les generals no afectarà les municipals, i que la seva gent ja ha demostrat durant tres anys de pacte amb el PSC que és capaç de decidir el rumb del consistori. Els populars explicaran pròximament més detalls del programa electoral.