Ballesteros mira amb optimisme les municipals després de la victòria de Sánchez

Ha assegurat que l'opció de diàleg i entesa que representa, diu, el PSC, va convèncer als electors per l'Estat i els tornarà a convèncer pels Ajuntaments.

Josep Fèlix Ballesteros considera que la victòria dels socialistes a les eleccions generals augura un futur molt positiu pels comicis municipals del pròxim 26 de maig. Ha destacat la victòria del PSC a algunes de les ciutats del Camp de Tarragona, sobretot a la ciutat, com un exemple de la pujada del socialisme i assegura que seran determinants.

També va valorar els possibles pactes de govern per la investidura del President de l'Estat. Ballesteros considera que el pacte natural seria amb l'esquerra, ja que els vots tenien el clar objectiu de parar un tripartit de dretes. Així i tot, avisa que aquesta decisió pertany a Sánchez i que ara la prioritat és tenir un govern estable i de diàleg.

Les valoracions les va fer a la presentació d'una exposició dels 40 anys del Partit Socialista de Catalunya. Està composta per 27 panells, dels quals una part parlen del paper de l'agrupació del PSC del Camp de Tarragona.