'Tarragona de tots', el lema amb el qual Viñuales (Cs) lluita per guanyar les municipals

L’endemà de les eleccions generals, Ciutadans ha llençat aquesta tarda els seus compromisos de cara a les municipals d’aquest maig. L’acte només ha comptat amb la intervenció del cap de llista, Ruben Viñuales, que ha recordat el creixement de la formació taronja amb el qual arriba als comicis locals.

Ara s’emplacen a la lluita per guanyar les eleccions i millorar la ciutat, sota el compromís de fer una Tarragona de Tots, com expressa el lema de la candidatura.

L’alcaldable de Ciutadans s’ha compromès a treballar pel comerç de la ciutat, reduir la taxa d’atur, treure més rendiment del patrimoni i el turisme, facilitar la inversió al territori o bé no apujar els impostos. Uns compromisos que Viñuales diu que jurarà davant de notari per tal de no fer-se enrere i complir-los.

D’altra banda, la integració i vertebració dels barris de la ciutat és un dels objectius que també ha remarcat. Per tot plegat, el cap de llista recorda que no són eleccions estatals ni autonòmiques i que no s’ha de votar en clau de partit, sinó de projecte i candidats.

Junt amb el lema, la formació taronja també ha donat visibilitat als membres de la llista. Ruben Viñuales ha recordat que està envoltat de figures tècniques, professionals preparats per governar la ciutat. I amb tot això un requisit, no estaran al poder més de 8 anys.