Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Dow ampliarà la capacitat de la planta a Tarragona

El Complex de Dow a Tarragona ampliarà la seva capacitat de producció amb una nova inversió que serà efectiva l'any 2021. L'anunci d'aquesta nova ampliació és va dur a terme durant l'entrega del Premi DOW d'aquest 2019.

La 41a edició del Premi DOW va coincidir enguany amb dues cites clau per a la companyia química en aquests moments, la separació de Dupont, i l'anunci d’una nova inversió a Tarragona. Es tracta d'una ampliació de la capacitat de la planta de producció de poliglicols, de la qual es beneficiarà principalment la regió d’Europa, Orient Mitjà, Àfrica i l’Índia.

L'anunci el va fer durant la gala d'entrega del Premi DOW la conferenciant d'enguany, Ester Baiget, Business President del negoci de Dow Industrial Solutions. En aquest, va destacar que aquesta nova capacitat optimitza la infraestructura existent per facilitar el creixement dels clients.

Un Premi DOW que reconeix el talent dels estudiants de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV amb una lloc de feina a la companyia, i que enguany ha recaigut en Andrea de las Heras, que tindrà l'oportunitat d'implementar els seus coneixements en la indústria 4.0 a la planta de Tarragona.

Una nova inversió i un Premi DOW que, durant l'acte d'entrega, es van posar d'exemple per part de la companyia del compromís amb Tarragona i la seva universitat per a potenciar el talent local.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ