Arrenca la 25a edició del festival Dixieland de Tarragona

Les primeres notes del festival de Dixieland de Tarragona les vam escoltar al carrer, a la Rambla Nova davant del Teatre Metropol, un dels punts centrals d’un certamen que s’allargarà fins dimarts vinent i que omplirà de música diferents racons i establiments de la ciutat de Tarragona. Don Scanlon’s Cool Cats Quartet es van encarregar d’obrir la 25a edició del festival amb un petit tast del que vol ser: música i ball al carrer.

Una música festiva que convida a ballar, en aquest cas, seguint l’exemple dels integrants de TGN Swing. Una proposta que es repetirà i potenciarà aquest dissabte al vespre la plaça Corsini amb un dels actes més participatius i de carrer, juntament amb el pícnic dixie de l’amfiteatre diumenge.

El carrer de fet, és un dels protagonistes del festival, tot i que enguany, per celebrar els seus 25 anys d’existència l’activitat també s’ha traslladat a les xarxes socials.

En total, són una vintena les entitats culturals tarragonines que s’han implicat en un projecte que promourà fins a 83 activitats i que tindrà com a cap de cartell Lucien Barbarin. Professor Cunning o la Vella Dixieland seran també altres noms propis d’aquesta edició del dixie.