L'arribada de Sergi Parés al Nàstic és imminent

El temps corre en contra i la nova direcció esportiva podria anunciar-se la setmana vinent. Parés quedarà lliure a finals de mes i el club vol oficialitzar la seva arribada per generar il·lusió i també per passar pàgina, encara que el descens no sigui oficial.

Sergi Parés coneix el Nàstic, on va militar com a futbolista a la dècada dels 80 i els 90, però també el segueix 'in situ' i des d'abans de l'expulsió reusenca per part de la Lliga. Vallenc com el seu amic i director general, Lluís Fàbregas, ja perfila el futur sense ocupar públicament la vacant del destituït Arnal Llibert.

L'horitzó podria aclarir-se des del 30 d'abril quan es preveu que Parés extingeixi la vinculació envers el Reus, executant-se així la denúncia per impagaments. Ell serà el líder del nou organigrama esportiu amb Xavi Bartolo a la banqueta. El tècnic haurà de tenir, però, paciència. Ara bé, no es pot descartar que Enrique Martín caigui abans del juny. Cal, això sí, que es confirmi matemàticament el descens per eliminar la prima per la permanència que l'ha mantingut a la banqueta. Veus internes consideren que seria positiu fer fora el navarrès quan ja no hi hagi res en joc i suplir-lo per un entrenador interí de la casa.

A 11 punts de les places de permanència quan queden 21 en joc, el compte enrere per a l'inici del nou projecte ja ha començat. Dissabte l'equip passarà pel camp del Granada, el tercer de la Lliga.