El Tàrraco a Taula oferirà més d'un centenar de plats del 3 al 19 de maig

Ho farà dins del marc del festival Tàrraco Viva i aproparà, un any més, la gastronomia de l'antiga Roma als visitants, com ara una crema de xocolata feta amb garrofes.

La pastisseria Velvet MGL ha preparat una crema de garrofes amb avellanes. Del 3 al 19 de maig, en el marc del Festival Tàrraco Viva, es podran tastar propostes com aquesta. Hi participaran els establiments Àpats Quattros, Ares, Cócvla, El Cortijo, El Llagut o l'Entre Copes, entre d'altres. Nou restaurants i una pastisseria que cuinaran un centenar de plats, de diferents mides i preus: racions entre 5 i 7 euros, postres de 3,50 a 4,50 i menús a 25 euros.

Aquests números demostren la importància de Tàrraco a Taula com un festival gastronòmic d'importància, no només pel seu vessant històric; sinó que també per la seva oferta culinària.

Una proposta cultural que complementa l'oferta de Tàrraco Viva i fa que els visitants puguin fer un viatge en el temps en tots els sentits. Com a novetat, el cuiner Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d'Ulldecona, amb una estrella Michelin, farà un showcooking amb dos plats degustació. També se celebrarà el Convivium, que recrearà un banquet-bufet de l'antiga Roma el 30 d'abril.