El PSC presenta Mario Soler Santos com a número 6 de la llista en substitució d'Ana Santos

El PSC de Tarragona ha presentat públicament Mario Soler Santos com a número 6 de la seva candidatura. Soler substitueix d’aquesta manera la seva mare, Ana Santos, la regidora que va morir fa unes setmanes. Josep Fèlix Ballesteros, el cap de llista dels socialistes, ha agraït el gest i ha destacat la importància d’incorporar gent jove a les seves llistes.

Foto de família dels membres més joves que formen part de la candidatura socialista tarragonina encapçalada per l’actual alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. Entre les cares, una de nova, la de Mario Soler Santos, el fill d’Ana Santos. El passat 10 d’abril la regidora del PSC va morir a causa d’una malaltia. Santos era la número 6 de la llista del PSC pel pròxim 26 de maig. Soler té 24 anys i està a punt de finalitzar el grau de Direcció d’Empreses. Explica que li va fer respecte la decisió, però creu que és la correcta.

El cap de llista del PSC a Tarragona, l’actual alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància d’incorporar gent jove a les llistes perquè s’involucrin en la ciutat i ha agraït el gest de Soler.

Soler es mostra confiat d’entrar a l’Ajuntament de Tarragona com a regidor. Si els socialistes aconsegueixen governar de nou, li agradaria tenir alguna àrea relacionada amb els seus estudis o que tingui relació amb la gent jove, com joventut o festes.