Un gol com a visitant cada dos mesos

El Nàstic ha aconseguit quatre dianes en 18 jornades lluny del Nou Estadi, quatre menys que un Reus Deportiu que no competeix a la Lliga des del gener. La pèssima imatge com a visitant és una de les principals causes del probable descens grana.

Una victòria a Extremadura, al desembre, tres empats i catorze derrotes és el pèssim resum estadístic del Nàstic quan s'allunya de Tarragona. Si la Lliga obviés la resta de partits, la salvació a Segona seria gairebé tan impossible com ara, fins i tot amb el Reus Deportiu clarament per davant. Sempre que l'equip ha marcat, ha puntuat, però només ho ha fet a Reus, Cadis, Oviedo i Almendralejo. Sense capacitat per generar futbol com a visitant, la defensa ha perdut gran part de la solidesa aconseguida des del mercat de l'hivern.

Nàstic i Còrdova s'han despenjat de la possible permanència a deu i onze punts, respectivament. Queden només vuit jornades i pel Nou Estadi encara han de passar rivals directes com el Lugo i l'Extremadura.

Javi Márquez ja treballa amb el grup per recuperar la forma després de l'accident de trànsit de setmanes enrere. Barrada, una de les decepcions de l'hivern per manca de rendiment, ja no va entrar amb la resta.