Bernabé Barragán exigeix honor i dignitat al vestidor del Nàstic

El porter no ha necessitat demanar disculpes per deixar clar el seu compromís envers el club. Admet que la permanència és gairebé impossible i que la debacle de Saragossa és imperdonable. Segons ell, 'la majoria' pateix la greu situació.

L'actitud de la primera meitat a la Romareda és injustificable. I no és casualitat que sigui Bernabé Barragán qui dona la cara per començar la prèvia del Numància a Tarragona. Les paraules no canviaran la classificació, amb el Nàstic a nou punts de la permanència quan resten deu jornades, però dignifiquen la crisi. Bernabé s'explica i convenç.

Té 25 anys però actua com ho faria qualsevol bon capità de club. El principal perill actual del Nàstic no és baixar, sinó arrossegar-se des d'ara i fins al final de temporada. Ho va fer a Saragossa, encara amb mitja vida en joc.

La calma tensa conviu amb la primera plantilla i amb Enrique Martín al capdavant, perquè fins i tot el Consell d'Administració ha assumit que el descens és inapel·lable. Si la imatge no canvia, la grada dictarà sentència diumenge a partir de les 18 hores.