Fali: 'Hauria sigut un error destituir Enrique Martín'

És l'opinió del vestidor o almenys d'un dels seus capitans, Fali, que avui ha donat la cara. L'equip deixa enrere com pot la greu crisi de les últimes hores i s'aferra a la visita de dilluns a Saragossa, el darrer tren cap a una complicadíssima salvació.

Enrique Martín continua a la banqueta per un cúmul de raons esportives, econòmiques i de calendari que han fet gairebé impossible trobar el substitut idoni. Al cap i a la fi, cap canvi garantia res. No estranya pas que els futbolistes facin costat al seu entrenador però Fali ha intentat ser més convincent que mai. Ell creu en l'actual cos tècnic.

Des d'ara i fins dilluns queda per recórrer una llarga travessa d'entrenaments abans de passar per la Romareda del Saragossa, club també en crisi constant. I, a vuit punts de la permanència quan falten onze jornades, la de la setmana vinent serà l'última via cap a l'esperança.

Veurem què passaria amb l'entrenador si es produeix una nova ensopegada que arribi acompanyada, a més d'una mala imatge. Demà divendres, Enrique Martín parlarà per primer cop des de la seva supervivència límit al capdavant del Nàstic.