El Volei SPiSP buscarà dissabte una plaça a la final de la Lliga Catalana

Serà a partir de les 19 hores i amb els cooperativistes com a favorits davant el Mundet, d'inferior categoria. Qui guanyi s'enfrontarà al Barça la setmana vinent. És el primer partit oficial  dels de Vlado Stevovski, que es presentaran davant l'afició.

Intensitat màxima a les sessions prèvies d'una semifinal de Lliga Catalana on Sant Pere i Sant Pau i Mundet volen ser el rival del Barça a la següent ronda.

És l'avantsala de la Lliga, que començarà el 7 d'octubre. Per això Vlado Stevovski considera imprescindible seguir viu a la primera competició oficial del curs per completar una evolució física perfecta a les acaballes de l'estiu. Si els cooperativistes guanyen dissabte, la setmana vinent tindran una cita a Barcelona per repetir el títol aconseguit ja durant l'anterior etapa a la Superlliga.

Amb només tres cares noves i l'adéu del MVP Álvaro Gimeno, s'espera que l'internacional David Sanllehí pugui ajudar puntualment l'equip aquesta temporada. El primer repte creua el Sant Pere i Sant Pau amb un Mundet limitat per les baixes i que milita a la segona divisió del voleibol.

Just abans del partit i a partir de les 17 hores de dissabte, el club presentarà la seva base en el tret de sortida d'un curs il·lusionant, el de la tornada a l'elit amb un equip jove i farcit tan sols de jugadors del territori.