Cristina Berrio i Berni Álvarez deixaran els seus càrrecs si governen amb el PSC

El PSC de Tarragona ha presentat oficialment els fitxatges d'independents per la candidatura a les Municipals del maig. Els noms els va anunciar Josep Fèlix Ballesteros la setmana passada. Avui han parlat Cristina Berrio, que posa a disposició el seu càrrec de la Federació de Veïns, i també Berni Álvarez, que deixarà el CBT.

El lloc escollit per la presentació no és casual, l'Anella Mediterrània de Campclar. Ha estat la inversió més gran de l'era Ballesteros a l'Ajuntament de Tarragona i per gestionar-la ara els socialistes confiaran en Berni Álvarez. L'entrenador del CBT ja va treballar en l'organització dels Jocs i ara vol fer-ho des de l'Ajuntament, amb l'equip socialista però com a independent.

Berni Álvarez deixarà el Club si entra a l'equip de Govern, però assegura que no es desvincularà de la Federació Espanyola de Bàsquet. També podria deixar el seu càrrec l'altre fitxatge independent, la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Cristina Berrio. S'ha posat a disposició de l'entitat per si consideren necessari el relleu. Ara vol dedicar-se als barris des de les responsabilitats municipals.

Berrio ha negat que la seva decisió de sumar-se a la candidatura socialista hagi generat polèmica a les associacions de veïns.