Tomeu Nadal: "És una alegria tornar a casa, ens veiem diumenge"

Des de fa dues temporades és indispensable a l'Albacete, però el pas del temps no ha esborrat l'empremta del porter al Nou Estadi. El Nàstic no ha oblidat Tomeu... I ell tampoc perquè ens ha enviat un missatge just abans de visitar Tarragona com a rival.

L'any 2013 va fitxar pel Nàstic i va començar el curs com a titular per davant de Manolo Reina, però les lesions i la mala fortuna el van apartar dels tres pals. Gairebé etern a la Copa, amb espectaculars actuacions per superar rondes a partit únic, el 2014 va recuperar el lloc fins al fatídic Nàstic-Atlètic Balears, del 9 de febrer. Els grana van perdre per alineació indeguda del mateix Tomeu, i el Tribunal de Competició el va deixar sense fitxa la resta de la temporada.

Ell mai va perdre la professionalitat. La gent corejava el seu nom sempre que tenia l'oportunitat de veure'l en acció. Però la joventut de Tomeu i el nivell de Reina va tancar l'etapa a Tarragona. El gener del 2016 va marxar al Mallorca. L'eclosió de Tomeu s'ha produït a Albacete, amb qui va pujar a la Segona Divisió i on és un intocable de l'equip. Des de terres manxegues el balear té un missatge per a l'afició del Nàstic.

Curiosament, el maleït matí del Nàstic-Atlètic Balears, que va marcar negativament la seva trajectòria, també va ser l'afortunat diumenge en què va conèixer la seva actual parella. Tomeu, per primera vegada, serà l'enemic íntim del Nou Estadi, diumenge a les 6 de la tarda.