La ruta dels balcons, principal novetat de la Setmana Santa de Tarragona



La Setmana Santa de Tarragona celebrarà enguany els 75 anys de la Sortida de la Processional del Misteri de La Pietat amb una processó especial. Aquesta és una de les efemèrides especials que es va destacar durant la presentació de l’opuscle de les associacions de Setmana Santa de Tarragona que va anar a càrrec de Pep Andreu, expresident del Port de Tarragona.

Del programa també en destaca la proposta Natzarens en Ruta, un recorregut visual des dels balcons més emblemàtics. Per Francesc Seritjol, president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, la incorporació d'actes nous és necessària per mantenir viva la Setmana Santa. 

Pel que fa a l’opuscle, aquesta vegada presenta un contingut més divulgatiu tractant les lesions que poden patir els participants de les processons i també un article tècnic sobre el recorregut de la processó de Setmana Santa.

També s’ha presentat l’opuscle de la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu a càrrec de Rafael Muñoz. Enguany l’opuscle és més ampli i mostra l’estudi del disseny del pas a partir d’uns esbossos originals. De fet, la principal novetat per aquesta Setmana Santa és que trauran el pas reforçat amb un nou xassís.