Com van debutar els darrers entrenadors d'urgència del Nàstic?

De César Ferrando a Rodri ha passat gairebé una dècada i un total de 8 entrenadors. I només dos d'ells van arrencar el projecte frenant "l'incendi" esportiu, amb victòria. Els exemples a seguir del nouvingut, Nano Rivas i Jorge d'Alessandro.

L'última dècada, el Nàstic ha comptat amb 7 entrenadors d'urgència que han substituït el tècnic sortint per capgirar la mala situació a la Lliga. I, normalment, l'efecte "nou entrenador" no ha funcionat, almenys no el primer dia de feina.

El gener del 2008 César Ferrando va iniciar el projecte personal de la mateixa manera que el va acabar dos anys després, amb resultats ensopits. El primer d'ells, un empat a casa contra el Tenerife. El relleu va ser Luis César que, per segon cop, passava pel Nou Estadi tot i que va començar a domicili i amb una contundent derrota a Valladolid per 6 a 1. Curiosament, Pucela és el destí actual del gallec, que al seu dia va pujar el Nàstic a Primera.

Al desembre del mateix 2010 Joan Carles Oliva també va perdre per un set de diferència, 6 a 1 i al Nuevo Los Cármenes de Granada. Ell, almenys, rubricaria l'última permanència a Segona de l'anterior etapa al futbol professional. El següent curs i paradoxalment, Jorge d'Alessandro va trencar l'estadística debutant a Tarragona amb triomf per 5 a 0 davant el Sabadelll de Lluís Carreras, l'acabat d'acomiadar per part dels grana.

Ja a la Segona B i l'octubre del 2012, Javier Salamero va substituir Kiko Ramírez amb un empat al camp del Mallorca B. Similar inici va tenir Vicente Moreno el novembre del 2013, amb una altra igualada a Inca i davant el Constància, en aquell famós partit recordat pel Cas Federbet.

A més de d'Alessandro, Nano també va començar guanyant. Ell és l'altre extrem perquè va ocupar la banqueta 3 dies i ho va fer amb 3 victòries per mantenir el Nàstic a Segona. Rodri serà el vuitè de la llista, diumenge a les 6 de la tarda i a casa contra l'Albacete.