Pipa: 'Ho tirarem endavant, el Sadar no ens fa por'

No és un jugador especialment contundent quan parla davant els mitjans però avui ha mostrat la seva cara més reivindicativa. Pipa està segur que el Nàstic se salvarà. Fins i tot que serà capaç de guanyar al camp del líder aquest dissabte.

Sis punts són els existents entre l'últim club que continuaria a Segona, el Lugo, i el cuer Nàstic. Queden 15 jornades i el calendari és desesperant. Osasuna i Albacete, líder i segon de la Lliga, són les pròximes pedres enmig del tortuós camí dels grana. Però avui, gairebé més que mai, ha semblat que la plantilla tarragonina confia en la reacció immediata. La covardia no tindrà cabuda al Sadar.

Més enllà dels duels del Nàstic, cal tenir en compte que Tenerife i Lugo sumaran com a mínim tres punts les següents dues jornades perquè guanyaran sense jugar davant el Reus Deportiu.

Ha estat la primera de les tres sessions prèvies abans de la visita a Pamplona i posteriors a l'amistós jugat a Salou aquest dimarts. Márquez serà baixa 4 setmanes per culpa d'una petita fisura patida en un accident de trànsit. Luis Suárez tampoc jugarà per sanció i el cedit Imanol es quedarà fora per la clàusula que impedeix que s'enfronti al seu club d'origen.