El pàrquing dissuassiu de la N-340 obrirà a finals de març

Situat entre la rotonda de la T-11 i el tram d'antiga Nacional previ a l'Avinguda Roma, disposarà de 220 places de zona taronja i costarà un euro al dia. Disposarà també de dues places d'autobús. La següent actuació, a l'espai del cementiri.

El futur aparcament se situa entre la rotonda de la T-11 i el tram d'antiga Nacional previ a l'Avinguda Roma. L'adequació de l'espai, que ja va utilitzar-se anteriorment com a pàrquing improvisat pels mateixos usuaris, ha començat aquesta mateixa setmana i contempla la instal·lació d'un pas de vianants, semàfors d'accés des de la mateixa N-340 i fins i tot dues parades de bus, una en cada sentit, per agilitzar la mobilitat dels possibles clients. De dilluns a divendres costarà un euro diari. L'obra és possible després que el govern central cedís al consistori la propietat dels terrenys de titularitat estatal.

Amb l'estrena del recinte a finals de març, Tarragona ampliarà fins al miler les places d'aparcament d'aquest tipus disponibles a la ciutat i a l'espera d'adequar l'existent davant el cementiri, la següent prioritat des de l'àrea. El projecte ja s'ha encarregat amb la intenció d'oferir 500 noves places.

D'altra banda i a pocs metres, a l'Avinguda Roma, s'ha habilitat un carril únic d'accés al Parc Central i un altre d'entrada a la ciutat, a més d'un de servei per descongestionar el trànsit i especialment el flux de línies d'autobusos de Tarragona. També s'han col·locat pilones davant la façana del centre comercial per evitar l'aparcament irregular.