Nàstic, ara o mai

És el moment de demostrar que la remuntada és possible. Cinc punts per sota de l'objectiu, la plantilla creu arribar en condicions al primer tram decisiu. Fallar a l'hivern suposaria dir adéu a Segona... I fer-ho contra el Cadis, una ferida potser insalvable.

És el cap de setmana ideal per oblidar la grisor permanent vista fins ara. L'empat a la Corunya va ser molt més positiu que no pas la imatge però pot ser l'espurna que canviï l'horrible tendència d'un equip que, per fi, té a la mà abandonar la cua de la Lliga. El Còrdova no respira, l'Extremadura ha fet fora Rodri, i el Lugo, el Rayo i el Tenerife travessen una crisi greu de resultats. Encara que sembli mentida, el Nàstic ha sortit reforçat de les últimes dues setmanes i gràcies també als punts no jugats davant el Reus.

És el primer moment clau i el Cadis ha de ser la necessària víctima que potenciï les prestacions dels d'Enrique Martín. L'entrenador compta per fi amb l'onze desitjat sense l'herència a la gespa d'anteriors projectes. No hi ha excuses, s'han acabat. S'ha de guanyar al Cadis.

Pendents de l'evolució mèdica d'Abraham, el Nàstic recuperarà el sancionat Fali de cara a dissabte al Nou Estadi davant els gaditans.