Bernabé: 'Estic segur que podem plantar cara al Deportivo'

No és el millor rival per maquillar la situació del Nàstic, a sis punts de la permanència quan queden 17 partits, però el porter grana confia en la reacció a Riazor, un camp imbatut durant tota aquesta temporada.

Vuit victòries, quatre empats i cap derrota és el balanç gallec com a local mesos després de baixar de Primera. Amb la flamant baixa per lesió del davanter Uche, que en qualsevol cas no compta per a la llibreta d'Enrique Martín, es tracta del primer dels sis enfrontaments consecutius contra conjunts amb opcions de pujar de categoria. Avui, una de les poques veus del vestidor que es fa escoltar quan parla ha afirmat que hi ha indicis per a l'esperança gràcies a l'stage a València que ha permès enfortir lligams amb els nouvinguts. 

Barragán no nega pas que la salut esportiva és límit, que ja no es pot fallar més. Però també creu que, possiblement, jugar davant un dels grans pot treure a la llum la millor cara del Nàstic. A La Corunya segur que gairebé donen per feta la victòria d'aquest dissabte a les 16 hores.