Pipa: 'El calendari no ens fa por, ens atreu'

El Nàstic necessita un miracle per salvar-se. I el miracle només serà viable si encadena sorpreses contra els millors equips de la categoria. Els sis següents partits el creuaran amb la part alta de la Lliga.

Té motius Enrique Martín per mostrar-se capcot davant el panorama del Nàstic, amb 20 punts i a 6 de la salvació quan queden 17 jornades per celebrar-se. Si els comptes de l'any passat serveixen, quan els grana disposaven de 8 punts més que ara, caldrà arribar, com a mínim, a la xifra dels 45 per salvar-se. Això suposa la meitat dels restants.

La classificació incomoda però el calendari és de pel·lícula de terror. Aquests són els sis següents rivals del Nàstic, el primer d'ells el Deportivo i aquest dissabte a Riazor. A continuació cal despertar davant el Cadis, l'Osasuna, l'Albacete, l'Oviedo i el Màlaga. Tots ells lluiten per pujar a Primera.

Aquesta setmana el Nàstic no descansarà cap dia previ a la disputa del partit contra el Deportivo de dissabte a les 6 de la tarda. Una jornada en què la resta de nouvinguts inèdits, com és el cas de Kanté, podrien aparèixer ja a la llista d'Enrique Martín.