3 detinguts en una operació antidroga a la urbanització Monnars de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han realitzat un total de 9 intervencions en una operació antidroga al Camp de Tarragona i al Baix Penedès. L’objectiu, desmantellar una xarxa de producció de marihuana a l’interior d’una desena de xalets.

Els Mossos d'Esquadra s'han endut detingudes dues dones que es trobaven a l'interior del xalet de la urbanització dels Monnars, a Tarragona. Aquesta ha estat una de les 13 intervencions que s'han produït al Camp de Tarragona i al Baix Penedès a les quals hi ha hagut 9 detinguts, tres dels quals a Tarragona.

En l'operació policial ubicada al número 3 de la Rambla Lleó, de Monnars, s'ha descobert una plantació interior de Marihuana, amb les tres detingudes a l'interior. Tenien la llum punxada il·legalment, a través d'un túnel subterrani, amb la qual mantindrien la gran plantació repartida per les habitacions de l'habitatge, on per cert, vivien les detingudes. Els Mossos han intervingut més d’11.000 plantes de marihuana, 500.000 euros en efectiu i una arma de foc curta en tota l’operació.