CBT - Martorell (92-68)

Aquest equip circula sense frens. Amb les absències de Pape i Sorolla el CBT s'ha desfet d'un dels rivals més potents de la Lliga EBA per continuar com a líder en solitari de la fase regular i amb un global de 13-3.

Espectacular. La capacitat de rendiment del conjunt de Berni Álvarez supera qualsevol expectativa i ho fa gairebé cada setmana. En un dels moments més delicats del curs i amb Ferran Torres pràcticament sol a la pintura, el CBT ha passat per sobre del Martorell, acabat de baixar a la LEB Plata i que diu així pràcticament adéu a les aspiracions de pujar de categoria.

I guanyar aquesta jornada, veient la resta de resultats, era pràcticament imperatiu per conservar la situació luxosa dels blaus amb dues victòries sobre el tercer classificat i primer que quedaria fora de la fase d'ascens a la LEB Plata. En cap moment ha semblat que el Martorell fos capaç de capgirar el partit i, més enllà d'una tímida reacció al tercer període, el CBT ha estat superior. I si algú dubtava de com acabaria el duel, David Fernández ha esvaït els interrogants amb quatre triples consecutius. Els percentatges des de la línia exterior del CBT han estat excel·lents amb un 48% d'encert (14 de 29). Tot plegat sense el lesionat Joan Sorolla i també sense Pape, a l'espera de rebre el trànsfert internacional hores després de tornar a Tarragona.

El màxim anotador dels del Serrallo ha estat Ferran Torres, autor de 28 punts, 5 rebots... i 1 triple! Adrià Duch i David Fernández han sumat 18 i 15 punts, respectivament. Destaquen, a banda, els més de 16 minuts de joc del jove Joan Guixens així com la rotació d'altres noms del planter com és el cas de Toni Recasens, David Loras, Guillem Fàbregas i Arnau Carles.

Dissabte vinent el CBT passarà per la pista del Mataró, equip que encara lluita per un espai a la part alta. 

Parcials: 18-16, 25-15, 21-16 i 28-21.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015553&med=0